Las Vegas & Grand Canyon

Warm…warm….warmmmm. Dat was eigenlijk het enige wat we dachten toen we voor 2 nachtjes richting Las Vegas werden gebracht om de stad te zien, maar ook om de Grand Canyon te bezoeken.

We kwamen rond twee uur in de middag aan in Las Vegas. De volgende dag zou zich grotendeels afspelen rondom de Grand Canyon, dus we besloten om het hotel maar eens te gaan ontdekken. Een hotel ontdekken? Dat heb je binnen enkele minuten toch wel gezien? Nou, dan ben je niet in het Circus Circus Hotel in Las Vegas geweest. Er zat een heel pretpark in het hotel en talloze restaurants met grote buffet mogelijkheden. Buiten was het eigenlijk veel te warm en de stad trok ons niet zo heel veel. We hebben nog heel even met enkele euro’s gespeeld in het hotel, maar naast een klein knuffeltje wonnen we niks. We hadden gehoopt op de auto…maar ach 😛

samen bij Canyonzon opgang Nevada

The Grand Canyon maakte de trip het meer dan waard. Wauw. Een van de hoogtepunten van onze reis naar Amerika. Ik besloot zelf om de Skywalk te doen. Wat hield dat in? Het was hoger gelegen dan de normale uitkijkplek en je kwam bovenop glas te staan, waardoor je de Grand Canyon ook onder je zag. Dat was best wel indrukwekkend. Jos had hoogtevrees, dus die bleef ver van de rand, haha!

We denken nu nog steeds graag terug aan de Grand Canyon. Echt heel mooi! Maar het zal wel iets eenmaligs zijn, want we hebben beiden niet de wens om Las Vegas ooit nog te bezoeken. En ergens maakt dat de herinnering van The Grand Canyon alleen maar mooier. Once in a lifetime.

Foto’s die we gemaakt hebben rondom Las Vegas (als zo ook onze andere bestemmingen) vind je hier.

Advertenties